Neem contact met ons op: 0031 (0) 23 540 00 00 of info@zorg-meubilair.eu

Over ons

Over ons

Zorg-meubilair.eu heeft 11 jaar ervaring met het inrichten van bedrijven & instellingen. Sinds onze oprichting in 2005 zijn wij uitgegroeid tot een welbekend bedrijf in onze sector.

Onze passie voor het vak met de klant als leidend voorwerp wordt onderschreven door onze klanten. Soms eigenzinnig, maar bekend op ons terrein met ergonomie, duurzaamheid en functionaliteit hoog in het vaandel.

Met een “dedicated” team brengen wij zeer grote maar ook kleine inrichtingen tot het gewenste resultaat, in continue samenwerking met onze opdrachtgevers. Onze creatieve capaciteiten vindt u terug in onze inrichtingsplannen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe uw inrichting vorm kan krijgen.

Mooi inrichten vinden wij leuk, wij begrijpen echter ook dat er meer zaken zijn dan mooie creaties.
De zorg is hier een duidelijk voorbeeld van, hier komen diverse disciplines bij elkaar, die per project aan de klant gebonden wensen moeten voldoen. Het bundelen van de krachten met de opdrachtgever is een pre.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem eens contact met ons op. Dan laten wij graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.